Chantal HIX

CONTEMPORARY ART

Chantal HIX

Geboren in Parijs en van jongs af aan gepassioneerd door de wereld van de kunst sluit CHIX zich na haar kunststudies aan bij het creatieve team van verschillende internationale reclamebureaus.

In 2013 bevrijdt ze haar creatieve impulsen en opent haar atelier, waar ze met beheerste lijnen een kleurrijke en eigentijdse boodschap brengt.

Elk van haar werken is een open venster op haar verbeelding dat haar intuïtieve en emotionele visie van het moment vastlegt.

Haar abstracte kunst stelt haar in staat het complexe te vereenvoudigen of het elementaire ingewikkeld te maken door de vrije associatie van kleuren met ideeën en lijnen met emoties.

Haar figuratieve kunst confronteert ons met geamuseerde of intrigerende gezichten die haar visie op de ander tonen in de vervormende spiegel van de kunstenaar.

Welkom in een wereld waarin bewegingen, kleuren en vormen in harmonie vibreren in esthetiek.

GALLERY

Bruxelles...

«Internationaal salon voor hedendaagse kunst»

art3f verlegt de grenzen van de traditionele salons voor handelaars in hedendaagse kunst door culturele evenementen terug een menselijke en warme dimensie te geven.
Een VIP bar die kwaliteitsgastronomie een en een fijne wijnselectie aanbiedt, jazz muziek, live optredens, happening zone gereserveerd voor de creativiteit van kinderen, zoveel redenen om kunst met de familie te gaan ontdekken.

...22 - 23 - 24 - 25 september 2016

Parc Expo Heysel

Palais 4

B-7061 Casteau - België

 

Maak kennis met ...


Voel je vrij om contact met mij opnemen via e-mail of telefoon en ik zal u ontvangen met plezier in de beslotenheid van mijn atelier !

Chix.

  • BEL NU +32 (0)499.11.53.13
  • contact@chix.be